Λάρισα: Απολογείται την Παρασκευή ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα

Λάρισα: Απολογείται την Παρασκευή ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα

Η 43χρονη δέχθηκε επτά σφαίρες κοντά στη θωρακική χώρα και μία στη μετωπιαία - Τραύμα ανάμεσα στα φρύδια έφερε η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με την ιατροδικαστή

larisa-egklima-34568
Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία. Σε δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος του 54χρονου συζυγοκτόνου, Κωνσταντίνος Γαλανός, ανέφερε πως «λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών απ΄όπου έλαβε επιπλέον αγωγή».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Θυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.
 
Εν τω μεταξύ, την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη, που σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του στη Σωτηρίτσα της Λάρισας επιβεβαιώνει η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε. Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε ότι τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν στη θωρακική χώρα κι ένα στη μετωπιαία χώρα. Όπως σημείωσε, τα τραύματα «αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».

Η κυρία Λεονταρή, όπως μετέδωσε το larissanet.gr, ερωτηθείσα για τις προθέσεις του συζύγου της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα, «κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε μία σταθερότητα στο χέρι».

Δείτε βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Εκρηκτικό κοκτέιλ καπνού και καύσωνα για τις επόμενες ημέρες - Τι πρέπει να προσέξετε

Κορωνοϊός: Ο 15Αύγουστος θα αλλάξει τον χάρτη των κρουσμάτων – Το καλό και το κακό σενάριο

Ιταλία: Ζητεί για ακόμη μια φορά ανακατανομή των προσφύγων και των μεταναστών στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης