Κρήτη: Ένοπλοι καλλιεργούσαν 119 χασισόδεντρα στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Ένοπλοι καλλιεργούσαν 119 χασισόδεντρα στον Μυλοπόταμο

Οι δυο καλλιεργητές συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοπόταμου

Mylopotamos-xasisofyteia-oplo
Τελειωμό δεν έχουν οι χασισοκαλλιέργειες που αποκαλύπτονται κάθε τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου! Μια ακόμη, αρκετά μεγάλη, εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή και συνελήφθησαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι δυο καλλιεργητές, ένας εκ των οποίων ήταν οπλισμένος.

Οι δυο Έλληνες, που φορούσαν κουκούλες full face, έπεσαν σαν... ώριμα φρούτα στα χέρια των αστυνομικών καθώς μπήκαν στον χώρο της φυτείας κατά την διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοπόταμου και της Ο.Π.Κ.Ε.. Μάλιστα, στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια που κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Οι δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στην φυτεία με τα 119 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η προανάκριση που διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών εξετάζει το ενδεχόμενο να είχαν και άλλους συνεργούς.

Ειδήσεις σήμερα:
Μάχη με τις φλόγες στην Μέλπεια της Μεσσηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μία ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο έπειτα από νέα αναζωπύρωση

«Καμπανάκι» Λέκκα για τις πυρκαγιές: Στους 600 βαθμούς η θερμοκρασία στην Βαρυμπόμπη - «Πυριτιδαποθήκη» όλη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης