Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Ο άντρας μου πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»

Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Ο άντρας μου πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»

Ο άλλοτε σύντροφος της ζωής της, την σημάδεψε με καραμπίνα όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν – Δείτε βίντεο

WOMAN_ABUSE_2
Άκρως συγκλονιστική είναι η καταγγελία μίας γυναίκας για τις «μαύρες» ώρες που πέρασε δίπλα στον κακοποιητή σύζυγό της ο οποίος λίγο έλειψε να της πάρει την ζωή.

Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, «Κάθε μέρα ήταν και μία καταιγίδα». Ζώντας την κακοποίηση ως πραγματικότητα αποκαλύπτει πως «χωρίς λόγο και αιτία σήκωνε το χέρι του πάνω μου. Προσπάθησα να αναζητήσω βοήθεια δυστυχώς μάταια.. Και όταν δεν έχεις και γονείς, δεν έχεις την οικονομική άνεση δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις».

Οι αποκαλύψεις της ωστόσο είναι σοκαριστικές αφού η ίδια θυμάται πως η κακοποίηση ήταν συνεχείς και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. «Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, πήγε να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ζήσω για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Όταν του είπε ότι θα τον αφήσει έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα επάνω της, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. «Πάει, παίρνει την καραμπίνα, ανοίγει τα συρτάρια να πάρει τα φυσίγγια. Εκείνη τη στιγμή τρέχω, το βάζω στα πόδια. Κοιτάω πίσω μου, με σημαδεύει ένα όπλο, δεν το έχω ξαναζήσει, δεν το έχω ξανανιώσει. Τι κάνω; Τι κάνω; Κάνω ζικ ζακ, προσπαθώ να τρέξω. Να κρυφτώ. Δεν είχα ανάσα. Δεν είχα ανάσα. Δεν έχω δύναμη αλλά πρέπει να τρέξω. Ακούω το «μπαμ» ενώ έχω διαφύγει και αναρωτιέμαι «αν αυτός νομίζει ότι με έχει πετύχει… μπορεί να κάνει το ίδιο στα παιδιά μου»;

Κάλεσε την άμεση δράση, πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το σπίτι. Στράφηκε στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και εκεί βρήκε ανθρώπους που τη βοήθησαν να ορθοποδήσει.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdayq9ak4upd-se)

Ειδήσεις σήμερα:


Εκρηκτικό κοκτέιλ καπνού και καύσωνα για τις επόμενες ημέρες - Τι πρέπει να προσέξετε

Κορωνοϊός: Ο 15Αύγουστος θα αλλάξει τον χάρτη των κρουσμάτων – Το καλό και το κακό σενάριο

Ιταλία: Ζητεί για ακόμη μια φορά ανακατανομή των προσφύγων και των μεταναστών στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης