Ληστεία σε βάρος ενός 27χρονου που έκανε οτοστόπ, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στηΘεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ένας 28χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του τον νεαρό άνδρα που έκανε οτοστόπ, στην περιοχή της Μενεμένης και αφού τον οδήγησε στην περιοχή της Χαλκηδόνας, από κοινού με τέσσερις ακόμη συνεργούς του, τον αποβίβασαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.