Μεσσηνία: Νεαρός έκανε διακοπές με παραισθησιογόνα μανιτάρια

Μεσσηνία: Νεαρός έκανε διακοπές με παραισθησιογόνα μανιτάρια

Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών

astynomia
Οι εικόνες από την απέραντη θάλασσα και τα γραφικά ηλιοβασιλέματα δεν ήταν αρκετά για ένα νεαρό που παραθέριζε στη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας και προτίμησε τις… παραισθήσεις που προκαλεί η ψιλοκιβύνη των λεγόμενων «μαγικών» μανιταριών!

Ο 24χρονος Έλληνας υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το απόγευμα της Παρασκευής και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν παραισθησιογόνα μανιτάρια συνολικού βάρους 26,7 γραμμαρίων! Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμά του, όπου κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Συνέλαβαν δυο με σημαντική ποσότητα ηρωίνης

Επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για δυο Έλληνες, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα ιδιοκτησίας του ενός στο οποίο επέβαιναν σε περιοχή των Σερρών, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητα ηρωίνης βάρους 22,1 γραμμαρίων. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης