Τον βρήκαν μέσα σε φυτεία με 60 χασισόδεντρα στη Σητεία

Τον βρήκαν μέσα σε φυτεία με 60 χασισόδεντρα στη Σητεία

Ο δράστης εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες στον χώρο όπου βρίσκονταν συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου

Siteia-xasisofyteia
Με το... σκαλιστήρι στα χέρια τσάκωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων έναν χασισοκαλλιεργητή σε περιοχή του Δήμου Σητείας, όπου εκτελούσαν επιχείρηση εξερεύνησης μετά από πληροφορίες για την ύπαρξη μεγάλης φυτείας κάνναβης!

Ο δράστης εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες στον χώρο όπου βρίσκονταν συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιό του κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκαν άλλα επτά δενδρύλλια ύψους ως 1,80 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Έκρυβε κάνναβη στο σπίτι και την αποθήκη του

Τα δυο τσιγαριλίκια τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή ενός 48χρονου όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καλαμάτα, ήταν αρκετά για να συλληφθεί και να ακολουθήσει έρευνα από την Δίωξη Ναρκωτικών. Στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας και σε μια εξωτερική αποθήκη βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 103,8 γραμμαρίων κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η πειθώ το μεγαλύτερο όπλο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας - Με φειδώ οι περιορισμοί

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης