Άρτα: Βιαστής ανηλίκου κρυβόταν οπλισμένος στο σπίτι του

Άρτα: Βιαστής ανηλίκου κρυβόταν οπλισμένος στο σπίτι του

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας

Peripoliko_2
Είχε φροντίσει να εξαφανιστεί προτού εκδοθεί από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Άρτας το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ένας κάτοικος της ηπειρώτικης πόλης ο οποίος κατηγορείται για τα ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πληροφορήθηκαν ότι κρύβεται στο σπίτι του σε περιοχή της Άρτας και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του το Σάββατο, μαζί με συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε.. Εκεί τον συνέλαβαν βάσει του εντάλματος το οποίο εκκρεμούσε, ενώ βρήκαν κρυμμένα μέσα στο σπίτι μια σιδερογροθιά, έναν σουγιά και ένα μαχαίρι κυνηγητικού τύπου.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια για τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να σας κάνω περήφανους»

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται κατά 2% εν μέσω πανδημίας για να τονωθεί η ψυχολογία της αγοράς

Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης