«Μαφιόζικη» εκτέλεση στη Θήβα: Το παρελθόν και τις επαφές του θύματος ψάχνει η ΕΛΑΣ - Πού στρέφονται οι έρευνες

«Μαφιόζικη» εκτέλεση στη Θήβα: Το παρελθόν και τις επαφές του θύματος ψάχνει η ΕΛΑΣ - Πού στρέφονται οι έρευνες

Πριν από 15 χρόνια ο Κώστας Τσαφταρίδης είχε κατηγορηθεί για 100 δενδρύλλια κάνναβης, όμως πρόκειται για «παλιά υπόθεση» που δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του

dolofonia
Προσωπικές διαφορές ή κάποιου είδους «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» βλέπουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πίσω από τη «μαφιόζικη» εκτέλεση του επιχειρηματία Κώστα Τσαφταρίδη, στο Ταχί Θήβας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός του, είτε οικογενειακά είτε φιλικά, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε δεχτεί απειλές, αν είχε διαφορέςς και αν υπήρχε κάποιος με τον οποίο να ήταν σε αντιπαράθεση.

Έως τώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια σύνδεση του επιχειρηματία με τον «κόσμο της νύχτας» της Αθήνας. Πριν από 15 χρόνια ο Κώστας Τσαφταρίδης είχε κατηγορηθεί για 100 δενδρύλλια κάνναβης, όμως πρόκειται για «παλιά υπόθεση» που δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του.

Ο τρόπος δράσης του εκτελεστή θυμίζει «μαφιόζικο χτύπημα», με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να θέλουν να βρουν ενδεχομένως τον ηθικό αυτουργό.

Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσει και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, που διατηρούσε κατασκευαστική εταιρεία.

Φίλοι και συγγενείς του δηλώνουν συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου τους Κώστα και δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός του 45χρονου φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Στο σημείο της δολοφονία βρέθηκαν εννέα κάλυκες που μεταφέρθηκαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξεταστούν, σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν αν το όπλο της δολοφονικής επίθεσης ήταν «καθαρό» ή αν είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο δράστης, που παρακολουθούσε τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας και μόλις έφτασε στο σπίτι του τον πυροβόλησε, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ψυχρολουσία» για Μπέζος και Μπράνσον - Δεν αναγνωρίζονται ως αστροναύτες από τις ΗΠΑ

ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Βίλες στη Μύκονο»: Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αδήλωτα ενοίκια και μεσιτικά-φάντασμα

Τόλης Βοσκόπουλος: «Η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης