Μεσολόγγι: Τσάκωσαν χασισοκαλλιεργητές όταν πήγαν για συγκομιδή

Μεσολόγγι: Τσάκωσαν χασισοκαλλιεργητές όταν πήγαν για συγκομιδή

Στα σπίτια των δραστών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 20 γραμμάρια σπόρων κάνναβης και ένα πλαστικό τρίφτη

Mesologgi-xasisofyteia
Με τα πειστήρια στα χέρια έπεσαν στην ενέδρα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου δύο Έλληνες, μόλις έφτασαν στην φυτεία με τα 28 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη που καλλιεργούσαν σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί τσάκωσαν τους καλλιεργητές ενώ μετέφεραν μια συσκευασία με γεωργικό φάρμακο και ένα δοχείο χωρητικότητας 20 λίτρων, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση και το πότισμα των δενδρυλλίων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα γεωργικά εργαλεία και ένα μαχαίρι που βρέθηκαν στον χώρο της φυτείας. Στα σπίτια των δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 20 γραμμάρια σπόρων κάνναβης και ένα πλαστικό τρίφτη.

Δίπλα στο σπίτι του καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης μέσα σε ένα σημείο με πυκνή βλάστηση δίπλα στο σπίτι του στη Βόρεια Κέρκυρα, όπου καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν και 15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο έλεος της ινδικής μετάλλαξης ο πλανήτης - Βαρύ το πλήγμα για την Ευρώπη με σχεδόν 2 εκατ. νεκρούς

Υψηλοί συμβολισμοί στη φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - Προσκλήθηκαν η Μάγδα Φύσσα και η Σταυρούλα Αξαρλιάν

Φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Μία σύλληψη για εμπρησμό - Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης