Αυτός είναι ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμό σε spa- κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφίες

Αυτός είναι ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμό σε spa- κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφίες

Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του 47χρονου, o οποίος τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και τις βίαζε

georgiou-0
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ελληνική αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Ανατριχιαστικές καταγγελίες είχαν έρθει, νωρίτερα, στο φως της δημοσιότητας για ένα κολαστήριο-spa στο κέντρο της Αθήνας.

Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του 47χρονου, o οποίος τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και τις βίαζε.

Ο άντρας σενελήφθη στις 3 Ιουλίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

22072021dimosiop001
22072021dimosiop002


Κλείσιμο
«Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο», επισημαίνεται ακόμη.

«Συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων», τονίζεται, επίσης, στη σχετική ανακοίνωση.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής».

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 2.604 νέα κρούσματα - 1.066 στην Αττική και 286 στην Κρήτη - Κυριαρχεί η μετάλλαξη Δέλτα

Τζεφ Μπέζος: «Το ταξίδι στο διάστημα δεν ήταν και τόσο... διαστημικό», λέει η 82χρονη που πέταξε μαζί του

Χαρδαλιάς: Θα επανεξεταστεί μέχρι τη Δευτέρα η κατάσταση στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης