Θράκη: Συνέλαβαν δύο διακινητές να μεταφέρουν παράνομα 9 μετανάστες, έπειτα από καταδίωξη

Θράκη: Συνέλαβαν δύο διακινητές να μεταφέρουν παράνομα 9 μετανάστες, έπειτα από καταδίωξη

Το αυτοκίνητο το πρώτου ανετράπη σε αγροτεμάχιο - Πάνω σε ξύλινη βάρκα τσάκωσαν τον δεύτερο στον Έβρο

διακινηση-μεταναστες
Δύο αλλοδαποί οι οποίοι φέρονται ότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν χθες στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Γρατινής-Στυλαρίου Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ο οδηγός αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα προσέκρουσε σε διερχόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ανετράπη σε αγροτεμάχιο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην παραλιακή περιοχή του Αρίστηνου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με ξύλινη βάρκα που διέθετε εξωλέμβια μηχανή τρεις μετανάστες επίσης χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, τους οποίους στη συνέχεια αποβίβασε στην ακτή. Κατασχέθηκαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, η βάρκα με την εξωλέμβια μηχανή και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Σανς - Μπακς 119-123: Άλωσαν το Φοίνιξ τα «Ελάφια» - Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα

Μύκονος: Χαμός ακυρώσεων σε ξενοδοχεία - Αναχωρούν από το νησί της σιωπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης