Θεσσαλονίκη: Στο κενό 52χρονη από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου
Η γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη
Από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας, στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, έπεσε το πρωί της Κυριακής μια γυναίκα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μία 52χρονη η οποία, για αδιευκρίνιστους λόγους, έπεσε από το διαμέρισμα λίγο μετά τις 10:30.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο τους ΕΚΑΒ, με το οποίο μεταφέρθηκε η 52χρονη σοβαρά τραυματισμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»