Φολέγανδρος: Η μαρτυρία που οδήγησε στον δολοφόνο - Τι λέει στο protothema η δήμαρχος του νησιού

Φολέγανδρος: Η μαρτυρία που οδήγησε στον δολοφόνο - Τι λέει στο protothema η δήμαρχος του νησιού

«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος», δηλώσε η Ευθαλία Παπαδοπούλου

26xronimain_2
Η δήμαρχος της Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τους άντρες του λιμενικού. Ήταν η γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό όταν ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού που έτυχε να περνάει από εκεί ότι ο φίλος της Γαρυφαλιάς βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας κρυμμένος και φοβισμένος.

«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος. Τότε η κοπέλα , χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον βλέπει τον άντρα που αγνοείται από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Γαρυφαλλιά. Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους άντρες του λιμενικούκαι φτάσαμε στο σημείο. Αυτός από την αρχή αντιστάθηκε , δεν ήθελε να παραδοθεί , πετούσε πέτρες στους άντρες του λιμενικού αλλά κατάφεραν να τον συλλάβουν», λέει στο protothema.gr η δήμαρχος της Φολεγάνδρου.

dimarxos_folegandrou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης