Την δική του άποψη για την υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολιασμού κατέθεσε ο γνωστός μελωδός, Διονύσης Σαββόπουλος.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα «βόλευε» τους δύσπιστους. Εξηγώντας σημειώνει πως με αυτόν τον τρόπο θα «τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης».
Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας πως μία τέτοια εξέλιξη θα επέτρεπε στους πολίτες αυτούς να παραμένουν αρνητές, έχοντας ωστόσο εμβολιαστεί -όχι με την δική τους θέληση.
«Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα» καταλήγει ο κ. Σαββόπουλος παραθέτοντας δύο στίχους από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη.
«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί, των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.