Δυο εβδομάδες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας για να εξιχνιάσουν την κλοπή μίας χρυσής αλυσίδας με σταυρό αξίας 1.000 ευρώ, που άρπαξαν δυο επιτήδειες από τον λαιμό του άνδρα που τα φορούσε… αγκαλιάζοντάς τον!
Η κλοπή είχε γίνει το πρωί της 27ης Ιουνίου σε περιοχή της Πέλλας και οι δύο γυναίκες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας συνεργός τους. Τα δικά του στοιχεία ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι δυο δράστιδες.
Γυναίκα διέρρηξε σπίτι και έκλεψε χρήματα στη Ρόδο
«Άρωμα» γυναίκας είχε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 16 Ιουνίου σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου, από το οποίο είχε κλαπεί χρηματικό ποσό.
Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 29χρονη Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.