Επίδαυρος: Κι άλλη ηλικιωμένη θύμα «μαϊμού» τεχνικών της ΔΕΗ

Επίδαυρος: Κι άλλη ηλικιωμένη θύμα «μαϊμού» τεχνικών της ΔΕΗ

Την έπεισαν να βάλει σε μια σακούλα οικονομίες ύψους 1.200 ευρώ και όσα χρυσαφικά είχε στο σπίτι της, στη συνέχεια την άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια

deh
Δεν περνάει μέρα που να μην πέσει κάποιος ηλικιωμένος θύμα των επιτήδειων οι οποίοι προσποιούνται ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ κι ότι έχουν τάχα εντοπίσει βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος του σπιτιού τους με αποτέλεσμα να υπάρχει δήθεν κίνδυνος βραχυκυκλώματος και πυρκαγιάς.

Τρεις άγνωστοι εμφανίστηκαν ως τεχνικοί που θα επιδιόρθωναν την υποτιθέμενη βλάβη στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην κοινότητα Γιαννουλέικα του δήμου Επιδαύρου και την έπεισαν να βάλει σε μια σακούλα ό,τι πολύτιμο είχε, δήθεν για να μην καταστραφούν σε περίπτωση πυρκαγιάς. Η γριούλα τους πίστεψε και έβγαλε από το σπίτι μετρητά ύψους 1.200 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης αξίας, τα οποία οι «μαϊμού» τεχνικοί άρπαξαν και έγιναν... λαγοί!

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την απάτη και την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της Επιδαύρου, οι άνδρες του οποίου της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε έναν από τους δράστες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Ειδήσεις σήμερα

Η ιστορία του παγωτού: Από τα παγωμένα φρούτα του Μεγαλέξανδρου μέχρι το soft ice cream με τον... Έλληνα πατέρα!

Μοντέλο… αεροδρομίου για τη μετάλλαξη Δέλτα: App, barcode και ηλεκτρονικό «face control» σε εστίαση και διασκέδαση

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Αυξήθηκαν σε 79 τα θύματα, που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης