Ασκληπιείο Βούλας: Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Ασκληπιείο Βούλας: Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Τα ήδη αυστηρά μέτρα ενισχύθηκαν περαιτέρω με παρουσία και μόνιμου προσωπικού ασφαλείας, ενώ η διαδικασία του εμβολιασμού συνεχίζεται απρόσκοπτα - ΕΔΕ για τον 50χρονο ορθοπεδικό, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

asklip_50xronos
Το απίστευτο περιστατικό με τον ορθοπεδικό στο Ασκληπιείο Βούλας, είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο και ειδικότερα στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί. Τα ήδη αυστηρά μέτρα ενισχύθηκαν περαιτέρω με παρουσία και μόνιμου προσωπικού ασφαλείας, ενώ η διαδικασία του εμβολιασμού για τους πολίτες συνεχίζεται απρόσκοπτα και με απόλυτη πληρότητα.

Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά του προχωρώντας στις απαιτούμενες ενέργειες για να διερευνηθεί εις βάθος η περίπτωση του 50χρονου ορθοπεδικού ο οποίος έφθασε την περασμένη Κυριακή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο νοσοκομείο μαζί με άλλα πέντε άτομα, γνωστούς του, προκειμένου να τους εμβολιάσει, πράγμα όμως που δεν έγινε αφού έγινε αντιληπτός από νοσοκόμα η οποία τον είδε να πετά το εμβόλιο και τη σύριγγα στα σκουπίδια.

Όπως είπε στο protothema.gr ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης «από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση του συμβάντος ζητήσαμε την πλήρη αποτύπωσή του σε έγγραφη καταγγελία και κατόπιν ενεργοποιήσαμε τάχιστα όλους τους ποινικούς, πειθαρχικούς και διοικητικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς για αναζήτηση, για απόδοση ευθυνών. Όπως άλλωστε πρέπει να γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας».

Οι μάρτυρες του περιστατικού αλλά και ο 50χρονος έχουν κληθεί να καταθέσουν στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης τη Δευτέρα, προκειμένου να διαλευκανθεί η πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση. Παρά τις αναζητήσεις, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε από το νοσοκομείο, ο γιατρός δεν κατάφερε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, καθώς αυτό που εκτιμάται είναι ότι ο γιατρός ενήργησε με αυτο τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τους λόγους που βρέθηκε εκτός νοσοκομείου και φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί για εξηγήσεις ούτε από το νοσοκομείο, ούτε από την αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου


Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη Παναγιώτα

Κινεζικό «αντίδοτο» στη ζέστη: Πρωτοποριακό ύφασμα «ρίχνει» έως 5 βαθμούς Κελσίου τη θερμοκρασία του σώματος!

Οι εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο πλευρό 25χρονου ράπερ πυροδοτούν φήμες για ειδύλλιο (Φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης