Περίπου 10 νέοι βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία της Ίου, ενώ σήμερα Παρασκευή θα μεταβεί στο νησί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δήλωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος του νησιού Αλέξανδρος Δελής.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και κληθείς να σχολιάσει την διασπορά του ιού μετά από πάρτι που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή άνω των χιλίων νέων, ο κ. Δελής εξήγησε ότι τα παιδιάπήγαν στο νησί για να διασκεδάσουν μετά τις Πανελλήνιες και κάποια από αυτά ήταν μολυσμένα.
Ο κ. Δελής επισήμανε την ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ενώ έκανε γνωστό ότι το ποσοστό εμβολιασμού στην Ίο είναι πάνω από 90% και δεν έχει νοσήσει μέχρι στιγμής κάποιος μόνιμος κάτοικος.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.