Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι έξι νεαροί για το αιματηρό επεισόδιο στην Καλλιθέα
Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν με μαχαίρι δυο άτομα - Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα
Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Πολυγύρου, οι έξι νεαροί που είχαν συλληφθεί για τον τραυματισμό με μαχαίρι δύο ατόμων, σε συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους και επιπλέον σε έναν εξ αυτών χρηματική εγγύηση.
Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ενώ, κατά πληροφορίες, απολογήθηκαν πως όλα ξεκίνησαν «δι' ασήμαντον αφορμήν» και πως βρίσκονταν υπό την επηρεια αλκοόλ.
Εις βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή συνεργεία στην πράξη αυτή κ.ά.
Οι δύο παθόντες, 23 και 24 ετών, υπέστησαν τραύματα στα πόδια και νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς