Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι έξι νεαροί για το αιματηρό επεισόδιο στην Καλλιθέα

Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι έξι νεαροί για το αιματηρό επεισόδιο στην Καλλιθέα

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν με μαχαίρι δυο άτομα - Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα

astynomia_epi
Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Πολυγύρου, οι έξι νεαροί που είχαν συλληφθεί για τον τραυματισμό με μαχαίρι δύο ατόμων, σε συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους και επιπλέον σε έναν εξ αυτών χρηματική εγγύηση.

Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ενώ, κατά πληροφορίες, απολογήθηκαν πως όλα ξεκίνησαν «δι' ασήμαντον αφορμήν» και πως βρίσκονταν υπό την επηρεια αλκοόλ.

Εις βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή συνεργεία στην πράξη αυτή κ.ά.

Οι δύο παθόντες, 23 και 24 ετών, υπέστησαν τραύματα στα πόδια και νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστιοφόρο βυθίστηκε στη Νάξο - Σώοι οι οκτώ Γερμανοί επιβαίνοντες

Συναγερμός και στη Γλυφάδα: Κατακόρυφη αύξηση στα κρούσματα έδειξαν τα rapid test

Φορο-μπόνους 30% για ηλεκτρονικές αποδείξεις σε κλάδους υψηλής φοροδιαφυγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης