Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη

Το τελευταίο «αντίο» από τον Σπύρο Μπιμπίλα

elpida-mpraoudaki
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η αγαπητή ηθοποιός, Ελπίδα Μπραουδάκη σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας σε μία απποχαιρετιστήρια δημοσίευση που έκανε στη σελίδα του Facebook.

«ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ (1941-2021)
"Εφυγε" σήμερα η εξαιρετική ηθοποιός και μεταφράστρια Ελπίδα Μπραουδάκη. Γεννημένη στην Κρήτη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού Ελληνικού κιν/φου. Σημαντική η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Χορεύοντας στη σιωπή" (2002)", "Η αγάπη ήρθε από μακριά" (2002) "Μη μου λες αντίο"(2004), "Ανατομία ενός εγκλήματος" κ.α...
Παντρεύτηκε την δεκαετία του ΄70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. ''Δάνεισε'' τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές.
Την γνωστοποίηση του θανάτου της έκανε σήμερα ο ανιψιός της Giannis Stathoudakis Marinero Marinero μέσω του FΒ: "ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣΝΕΡΟ (ΜΠΡΟΝΙΕΡΟ) ΑΠΟΚΩΡΟΝΟΥ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ....... ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ......ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ 70. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΚΑΙ 2000. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ "ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ"!!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΑ.»


Καλο ταξιδι σε μια απο τις πιο σεμνες αθορυβες ταλαντουχες παρουσιες του θεάτρου μας

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Tuesday, July 6, 2021

Η Ελπίδα Μπραουδάκη πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία της και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ειδήσεις σήμερα

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης