Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα (22:00) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο.
Είκοσι δύο πυροσβέστες των ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ με τη χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone) αναζητούν τα ίχνη του άτυχου άνδρα για δεύτερο εικοσιτετράωρο, στην περιοχή «Πελεκούδια».
Η θερμική απεικόνιση με τη συνδρομή του drone και οι καταβάσεις διασωστών σε ιδιαιτέρως δύσβατα σημεία δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Ο 35χρονος είχε ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου την ανάβαση στον Όλυμπο και επρόκειτο, να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας. Καθώς δεν επέστρεψε χθες, ούτε επικοινώνησε, η σύζυγός του ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.