Το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τον απολογισμό να είναι τραγικός.
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το μεσημέρι στο 60 χλμ της Ε.Ο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων κοντά στο χωριό Μαργαρίτι.
Ειδικότερα στο ένα όχημα που οδηγούσε 71χρονος επέβαιναν τρία ακόμα άτομα (67, 68 και 69 ετών) ενώ στο δεύτερο ένας 28χρονος οδηγός και μία 33χρονη γυναίκα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του epirus-tv, δεν κινδυνεύει η ζωή των υπόλοιπων ατόμων.
Σημειώνεται ότι τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Φιλιατών και ένα στην Πρέβεζα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών