Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στο Κακοδίκι Χανίων

Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στο Κακοδίκι Χανίων

Δείτε βίντεο - Χωρίς ρεύμα έμεινε το Σέλινο - Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν  43 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα και δυο ελικόπτερα

fotia-xania1
Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε μετά το μεσημέρι της Πέμπτης σε δασική έκταση στο Κακοδίκι Χανίων, στο δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 43 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα και δυο ελικόπτερα, ωστόσο αποσύρονται σταδιακά τα εναέρια μέσα.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σε χαράδρα, με συνέπεια οι προσπάθειες κατάσβεσης να είναι αρκετά δύσκολες, ενω υπάρχουν ορισμένα διάσπαρτα σπίτια σε ύψωμα, στη γειτονιά «Κάδρος», τα οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα, εκκενώθηκαν από την αστυνομία για κάθε ενδεχόμενο. Οι κάτοικοι έχουν, επιστρέψει, πλέον σε αυτά.

Φωτιά στο Κακοδίκι Χανίων - Πυροσβεστικό ελικόπτερο ρίχνει νερό
Κλείσιμο


ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟΔΙΚΙ


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα haniotika-nea, χωρίς ρεύμα έμεινε νωρίτερα σχεδόν όλο το Σέλινο, καθώς η φωτιά πλησίασε κεντρική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ και αποφασίστηκε η διακοπή της ηλεκτροδότησης.





Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης