Τα γλυκά ενός ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της Καλαμάτας φαίνεται ότι... λιγουρεύτηκε ένα φίδι, το οποίο τρύπωσε μέσα από ένα παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος, πιθανότατα από το διπλανό οικόπεδο!
Στο κατάστημα ξέσπασε πανικός όταν οι ιδιοκτήτες είδαν τον απρόσκλητο επισκέπτη να σέρνεται ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα τόσο οι ίδιοι όσο και κάποιοι πελάτες που βρίσκονταν εκεί να βγουν τρέχοντας στον δρόμο! Αμέσως, κάλεσαν την Πυροσβεστική και περίμεναν με αγωνία να δουν τι θα συμβεί.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν κατάφεραν να εντοπίσουν το ερπετό που κυκλοφορούσε ανενόχλητο στην επιχείρηση, να το πιάσουν και να το βάλουν στον ειδικό σάκο, με τον οποίο το μετέφεραν στο φυσικό του περιβάλλον, κάνοντας τις καρδιές των ιδιοκτητών του ζαχαροπλαστείου να πάνε στη θέση τους!
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.