Αγρίνιο: 19χρονη βρέθηκε κρυμμένη σε ντουλάπα στο σπίτι του παπά που κατηγορείται για βιασμό

Αγρίνιο: 19χρονη βρέθηκε κρυμμένη σε ντουλάπα στο σπίτι του παπά που κατηγορείται για βιασμό

Η κοπέλα έδειχνε φοβισμένη, ωστόσο δεν κατηγόρησε για τίποτα τον ιερέα σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Αναμένεται η επίσημη κατάθεσή της - «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες», ισχυρίζεται ο ίδιος

agrinio-papas
Την ώρα που ετοιμάζει την απολογία του ο 49χρονος ιερέας του Αγρινίου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων και παιδική πορνογραφία, αποκαλύπτεται ότι κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη αντίκρισαν έκπληκτοι ένα κορίτσι κρυμμένο στη... ντουλάπα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 19χρονη η οποία φέρεται να είναι μεταξύ των νέων παιδιών τα οποία φιλοξενούνται στο σπίτι της οδού Ακτίου που είχε μετατρέψει σε κοινόβιο ο κληρικός, τον οποίο κατήγγειλε μια 27χρονη για βιασμό της ίδιας και σεξουαλική παρενόχληση της 22χρονης αδελφής της, όταν ήταν ακόμα ανήλικες.

Πάντως, στις ερωτήσεις των αστυνομικών η 19χρονη που έδειχνε ταραγμένη φέρεται ότι δεν κατήγγειλε κάτι εναντίον του ιερέα, αντίθετα μίλησε με καλά λόγια γι' αυτόν χωρίς να θελήσει να πει ό,τιδήποτε άλλο. Ωστόσο, θα κληθεί να δώσει και επίσημη κατάθεση, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκε έγγραφο υλικό που της ανήκει και εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Ο 49χρονος ιερωμένος θα απολογηθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης, παρ' όλο που οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και έξω από το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου τον υποδέχθηκαν με βρισιές και απειλές οι εξαγριωμένοι κάτοικοι που εμποδίστηκαν από ισχυρή αστυνομική δύναμη να τον πλησιάσουν.

Κι αυτό, γιατί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου πρόκειται να αποφανθεί αν ορθώς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ύστερα από αίτηση ακύρωσης της προδικασίας που υπέβαλε ο συνήγορός του, Δημήτρης Νικάκης. Μάλιστα, ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η δικογραφία είναι κατασκευασμένη και καταγγέλλει επιχειρηματία της περιοχής που είναι εξάδελφος του ιερέα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης