Περιπολικό της Αστυνομίας κινείται αντίθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας - Δείτε βίντεο

Περιπολικό της Αστυνομίας κινείται αντίθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας - Δείτε βίντεο

«Γκάφα» του οδηγού του περιπολικού ή κλήθηκε να σπεύσει σε κάποιο άλλο σημείο, παρακάμπτοντας τον ΚΟΚ;

peripoliko
Οδηγός διερχόμενου οχήματος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, σήμερα στις 10.49 το πρωί, περιπολικό της Αστυνομίας να κινείται αντίθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών των διερχομένων οχημάτων.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το protothema.gr, δείχνει ένα περιπολικό της Αστυνομίας να κινείται αντίθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Μόλις το περιπολικό φτάνει μπροστά από ένα άλλο υπηρεσιακό όχημα και την κλούβα των ΜΑΤ, που είναι σταθμευμένα μπροστά από τη Βουλή, πραγματοποιεί επικίνδυνο ελιγμό και συνεχίζει ακάθεκτο την αντίθετη πορεία του.

Περιπολικό της Αστυνομίας κινείται αντίθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας


Ενδεχομένως ο οδηγός του περιπολικού να είχε λάβει από το κέντρο της Άμεσης Δράσης κάποια έκτακτη ειδοποίηση, προκειμένου να σπεύσει άμεσα σε κάποιο άλλο σημείο της πρωτεύουσας, κάτι που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε, με αναμμένους φάρους, πλησίασε στο σημείο που βρίσκεται ο τροχονόμος της Βουλής, ο οποίος έκανε νόημα στον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα. Θα ήταν προτιμότερο, βέβαια, και για την ασφάλεια όλων, να είχε φροντίσει ο οδηγός ή ο συνοδηγός του περιπολικού να κλείσει την κυκλοφορία, προτού ξεκινήσει την πορεία του, ώστε να εισέλθει στο ρεύμα καθόδου, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα, Ι.Χ και μοτοσικλέτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Freedom pass: Τι είναι και πώς θα λειτουργεί για τους νέους

Τροχαίο στο Μαρούσι: Κρίσιμες ώρες για 27χρονη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού - «Έχασε» το μωρό που κυοφορούσε μετά τη σύγκρουση

Ο Γιαν Φαμπρ θα δικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση χορευτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης