Μύκονος: Αυτοψία από κλιμάκιο της ΥΠΑ για την top gun πτήση του Βασίλη Χήτου στον Πάνορμο

Μύκονος: Αυτοψία από κλιμάκιο της ΥΠΑ για την top gun πτήση του Βασίλη Χήτου στον Πάνορμο

Το κλιμάκιο προχώρησε και σε έλεγχο όλων των ιδιωτικών ελικοδρομίων που υπάρχουν στο νησί ώστε να επιτραπούν πάλι οι προσγειώσεις σε αυτά

mykonos_-_helicopter
Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) αφίχθη χθες το πρωί στη Μύκονο, προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο σημείο που προσγείωσε το ελικόπτερό του στον Πάνορμο ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος και ακολούθως να πράξει τα δέοντα.

Τα μέλη του κλιμακίου έλεγξανσύμφωνα με πληροφορίες, και όλα τα ιδιωτικά ελικοδρόμια που υπάρχουν στο νησί σε ένα πολύωρο tour, ώστε να διαπιστώσουν την κανονικότητά τους και σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών θα επιτραπούν πάλι οι προσγειώσεις ελικοπτέρων σε αυτά.

Να σημειωθεί ότι μετά την πτήση του επιχειρηματία, η ΥΠΑ με ειδική NOTAM που εξέδωσε απαγόρευσε μέχρι τις 27 Ιουνίου όλες τις προσγειώσεις και απογειώσεις ελικοπτέρων στη Μύκονο, που δεν γίνονται για όλες τις πτήσεις, χωρίς καμία εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μέτρο εξόργισε πολύ κόσμο στο νησί που θεώρησε άδικο να την πληρώσουν όλοι για την ανοησία του ενός, που αποφάσισε να προσγειωθεί σε μια παραλία, μαζί με τον κουμπάρο του Βασίλη Μιχαήλ, πετώντας σε χαμηλό ύψος.

Ίσως γι' αυτό δεν εμφανίστηκε καθόλου δημόσια, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είπαν άνθρωποι που τον ξέρουν, αφού δεν άκουσε και λίγα, στον απόηχο της αλά top gun πτήσης του. Η γυναίκα του Καρολίνα Ντε Σόουζα το έπραξε, εμφανιζόμενη μόνη της στην παραλία της Ψαρρούς για να κάνει ένα μπάνιο στο Kensho μακριά από την πολυκοσμία του Nammos, χωρίς να συνοδεύεται από κάποια φίλη της.

Μετά τον χθεσινό έλεγχο αναμένεται στις 27 του μήνα η νέα απόφαση της ΥΠΑ για τις πτήσεις ελικοπτέρων στην Μύκονο καθώς και η απόφαση για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο που κλήθηκε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Ποιες πόλεις της χώρας πλήττει από σήμερα - Με τι καιρό θα μπει ο Ιούλιος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες απαιτήσεις του δολοφόνου - Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Ιαπωνία: «Όχι» από το ανώτατο δικαστήριο στους νιόπαντρους για να κρατούν τα δικά τους επώνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης