Κλιμάκιο τηςΥπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) αφίχθη χθες το πρωί στη Μύκονο, προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο σημείο που προσγείωσε το ελικόπτερό του στον Πάνορμο ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτοςκαι ακολούθως να πράξει τα δέοντα.
Τα μέλη του κλιμακίου έλεγξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και όλα τα ιδιωτικά ελικοδρόμια που υπάρχουν στο νησί σε ένα πολύωρο tour, ώστε να διαπιστώσουν την κανονικότητά τους και σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών θα επιτραπούν πάλι οι προσγειώσεις ελικοπτέρων σε αυτά.
Να σημειωθεί ότι μετά την πτήση του επιχειρηματία, η ΥΠΑ με ειδική NOTAM που εξέδωσε απαγόρευσε μέχρι τις 27 Ιουνίου όλες τις προσγειώσεις και απογειώσεις ελικοπτέρων στη Μύκονο, που δεν γίνονται για όλες τις πτήσεις, χωρίς καμία εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μέτρο εξόργισε πολύ κόσμο στο νησί που θεώρησε άδικο να την πληρώσουν όλοι για την ανοησία του ενός, που αποφάσισε να προσγειωθεί σε μια παραλία, μαζί με τον κουμπάρο του Βασίλη Μιχαήλ, πετώντας σε χαμηλό ύψος.
Ίσως γι' αυτό δεν εμφανίστηκε καθόλου δημόσια, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είπαν άνθρωποι που τον ξέρουν, αφού δεν άκουσε και λίγα, στον απόηχο της αλά top gun πτήσης του. Η γυναίκα του Καρολίνα Ντε Σόουζα το έπραξε, εμφανιζόμενη μόνη της στην παραλία της Ψαρρούς για να κάνει ένα μπάνιο στο Kensho μακριά από την πολυκοσμία του Nammos, χωρίς να συνοδεύεται από κάποια φίλη της.
Μετά τον χθεσινό έλεγχο αναμένεται στις 27 του μήνα η νέα απόφαση τηςΥΠΑ για τις πτήσεις ελικοπτέρων στην Μύκονο καθώς και η απόφαση για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο που κλήθηκε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας