Επί τόπου βρέθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον εν ενεργεία αστυνομικό να μεταφέρεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Πληροφορίες του Tempo24 αναφέρουν πως ο αστυνομικός, που είναι 49 ετών, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του, ωστόσο η σφαίρα τον χτύπησε στο πρόσωπο και έχει οδηγηθεί στο χειρουργείο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
Τον άτυχο αστυνομικό, εντόπισε ο αδελφός του ο οποίος κάλεσε αμέσως τις αρχές. Ο 49χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ