Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραδειγματική τιμωρία για τον δολοφόνο ζητεί η οικογένεια της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραδειγματική τιμωρία για τον δολοφόνο ζητεί η οικογένεια της Καρολάιν

Οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας, της κόρης της  δολοφονημένης 20χρονης έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για την πρόταση συνεπιμέλειάς της - Ως την Πέμπτη περιμένει απάντηση η οικογένεια Κράουτς - Πως ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν αποδόμησε τους ισχυρισμούς του φονιά ότι ενήργησε «εν βρασμώ ψυχής»

babis_anagnostopoulos
H οικογένεια της Καρολάιν αναμένει μέχρι την Πέμπτη την απάντηση της οικογένειας του συζύγου και   δολοφόνου της  εάν συμφωνούν ως προς την πρόταση για την συνεπιμέλεια της 12 μηνών Λυδίας.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha , ήδη είχαν τηλεφωνική επαφή  οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, ο οποίος είναι τώρα αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη. 

Ο δικηγόρος  της οικογένειας της Καρολάιν, ξεκαθάρισε πάντως ότι οι γονείς της νεκρής 20χρονης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πρόσθεσε δε  «μην διανοηθεί κανείς να πιστέψει ότι θα πάμε σε οποιοδήποτε συμβιβασμό», συμπληρώνοντας χαρακτριστικά : «κρατάμε χαμηλούς τόνους, σεβόμενοι το δικαίωμα του κατηγορούμενου στην απολογία, αλλά ακολουθεί η δίκη».

Μάλιστα,  ο δικηγόρος των γονέων της Καρολάιν Κράουτς, αντιμετώπισε απαξιωτικά την εκδοχή που επιχειρεί να αναδείξει η υπεράσπιση του κατηγορουμένου - ότι το έγκλημα τελέστηκε «εν βρασμώ ψυχής».

«Πώς γίνεται να προκαλεί βρασμό κάποιος που κοιμάται;» αναρωτήθηκε για να προσθέσει: «Είδατε πουθενά ενσυναίσθηση επί 37 ημέρες; Γιατί εγώ δεν είδα»...


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2021: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η «αυλαία» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Προθεσμίες για πληρωμές και προγράμματα ανέργων - Όσα πρέπει να ξέρετε


Τηλεοπτικές μεταγραφές: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης