Πετράλωνα: «Επτά φορές βιάστηκε η 50χρονη καθαρίστρια» - Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που τη βοήθησε

Πετράλωνα: «Επτά φορές βιάστηκε η 50χρονη καθαρίστρια» - Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που τη βοήθησε

Τι της αποκάλυψε η ίδια η καθαρίστρια - «Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο»

5327827
Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα μετά  την καταγγελία μίας καθαρίστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc91hhjzdz8x-se)


«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε» συμπλήρωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια κατήγγειλε, τέλος, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» κατέληξε η γυναίκα που βοήθησε πρώτη την 50χρονη στα Πετράλωνα.

Ένας ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ

Κλείσιμο
Την ίδα στιγμή στην ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να βίασε και να ξυλοκόπησε καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Αστυνομία.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο την Κυριακή και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για την «χαρούμενη οικογένειά του» με την Καρολάιν

Όχημα παρέσυρε και σκότωσε άνδρα κατά τη διάρκεια ενός Gay Pride στη Φλόριντα

Η «ηλεκτρονική ταυτότητα» που μπλοκάρει τις μεταβιβάσεις ακινήτων και η... λύση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης