Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν που «έδειξε» τον δολοφόνο

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν που «έδειξε» τον δολοφόνο

Ένα - ένα τα ψέματα που είχε πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς κατέρρεαν – Δεν υπήρχαν ούτε λεφτά στο σπίτι – Πώς ο ίδιος εξαφάνισε και ξεφορτώθηκε τα κοσμήματα που είχαν

pilotos-gklyka-nera-57
Όσο πιο πολύ βαθαίνει η έρευνα της Αστυνομίας για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και δίπλα στην 11 μηνών κόρη τους, τόσο πιο πολλά είναι τα δεδομένα που προκύπτουν εις βάρος του δολοφόνου.

Στο σημείο αυτό των ερευνών μία φωτογραφία που υπήρχε στο κινητό της Καρολάιν ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου φανερώνοντας τα ψέματα που έλεγε από την πρώτη στιγμή ο καθ ομολογίαν δολοφόνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA από την εξέταση του ψηφιακού υλικού, προέκυψε πως η άτυχη 20χρονη είχε αποθηκεύσει στο κινητό της ένα στιγμιότυπο το οποίο απεικόνιζε τον πατέρα του παιδιού της αγκαλιά με την 11 μηνών Λυδία. Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Αυτό ωστόσο που φάνηκε να φέρνει την έρευνα σε διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που είχε ο ίδιος ο Μπάμπης προσπαθήσει να οδηγήσει την Αστυνομία, είναι πως το στιγμιότυπο λήφθηκε την χρονική περίοδο κατά την οποία ο πιλότος είχε πει στους αστυνομικούς πως οι υποτιθέμενοι ληστές βρίσκονταν εντός του σπιτιού.  

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc6x74fjae1d-st)

Και ενώ η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του πιλότου, είναι ακόμη άγνωστο και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό. 

Κλείσιμο
Η ΕΛ.ΑΣ. είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά.

Είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ, ενώ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καρολάιν: Οι ποινές που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου

Γλυκά Νερά: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» - Όλα όσα κατέθεσε φίλη της Καρολάιν που την είχε δει λίγο πριν την δολοφονία

Ελληνικό: Αυτά είναι τα έργα που ξεκινούν – 70.000 θέσεις εργασίας με την ολοκλήρωση του έργου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης