Χανιά: Κούρευαν τα πρόβατα και το γιόρταζαν... με μπαλωθιές

Χανιά: Κούρευαν τα πρόβατα και το γιόρταζαν... με μπαλωθιές

Οι μπαλωθιές έφτασαν ως τα αυτιά των αστυνομικών του τοπικού τμήματος

provata
Με πυροβολισμούς συνοδεύτηκε η εκδήλωση για την κουρά των προβάτων σε έναν υπαίθριο χώρο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Κισσάμου, αλλά οι μπαλωθιές έφτασαν ως τα αυτιά των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που έσπευσαν μαζί με άνδρες της Ασφάλειας Χανίων και του Τ.Α.Ε.!

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν από τον χώρο 15 φυσίγγια και άλλους τόσους κάλυκες, όμως συνάντησαν κλειστά στόματα όταν αναζήτησαν τον δράστη που πυροβολούσε στον αέρα. Έτσι, συνέλαβαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι οι οποίοι αρνήθηκαν να τον κατονομάσουν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Πυροβολούσε με δυο όπλα έξω από το σπίτι του

Στο κέφι ήρθαν δύο άνδρες σε περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο ένας από αυτούς το έριξε στις μπαλωθιές έξω από το σπίτι του, χρησιμοποιώντας μάλιστα δύο κυνηγετικά όπλα! Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., που κατέσχεσαν τρία κυνηγετικά όπλα ιδιοκτησίας του δεύτερου, 12 φυσίγγια και 14 κάλυκες και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ο οποίος τους άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης στη Λευκάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, δύο μαχαίρια τύπου “πεταλούδα”, μία σιδερογροθιά, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και ένα φυσίγγιο αγνώστου διαμετρήματος. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020: Οπαδοί της Σκωτίας καθάρισαν πλατεία που… λέρωσαν πριν το βρετανικό ντέρμπι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος με 300 εκατομμύρια ακολούθους στα social media

Μεταβιβάσεις χωρίς φόρο πριν ισχύσουν οι νέες αντικειμενικές αξίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης