Αναστάτωση επικράτησε στην Μύκονοτο απόγευμα του Σαββάτου, αφού βρέθηκε στον χώρο του λιμανιού νεκρός ένας 37χρονος άνδρας.
Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρισκόταν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα του νησιού. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».