Ηλεία: Πεθερά έσωσε τη νύφη της από τα χέρια του γιου της

Ηλεία: Πεθερά έσωσε τη νύφη της από τα χέρια του γιου της

Ο δράστης είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να εμφανίζει εκρήξεις βίας

200410094125_domestic_violence_endooikogeneiaki_via
Μέσα στην ατυχία της μια 24χρονη, ευτύχησε να έχει όχι απλώς μια καλή πεθερά, αλλά έναν πραγματικό φύλακα άγγελο που την γλίτωσε από τα χέρια του συζύγου της ο οποίος την ξυλοκόπησε αλύπητα και μάλιστα μπροστά στο μόλις δύο μηνών βρέφος τους, στην περιοχή του Ανθοπύργου στην Ηλεία!

Το τελευταίο διάστημα, ο 25χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα να εμφανίζει εκρήξεις βίας. Έτσι, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Τρίτης, επιτέθηκε στην 24χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με κάποιο αμβλύ όργανο στο κεφάλι, με πρωτοφανή αγριότητα.

Από τα χέρια του την γλίτωσε η πεθερά της, η οποία παρενέβη και απομάκρυνε την χτυπημένη γυναίκα, όπως και το μωράκι. Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού ο καβγάς είχε σηκώσει στο πόδι την περιοχή και υπήρχε και φόβος ότι ο 25χρονος μπορεί να προχωρήσει σε κάτι χειρότερο. Οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτη τη νεαρή μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βίας, ενώ παράλληλα διέταξε την εξέτασή του από ψυχίατρο που θα αποφανθεί αν χρειάζεται να εγκλειστεί σε ίδρυμα.


Ειδήσεις σήμερα

Die Welt: Γερμανικά χρήματα για τη «μίνι Τουρκία» του Ερντογάν στη Συρία

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση για 160.000 εκπαιδευτικούς

Ο Πολάκης αποκάλυψε πότε... θα αποφασίσει εάν θα κάνει το εμβόλιο – Γεωργιάδης: Είναι ο εκπρόσωπος κατά του εμβολιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης