Ηράκλειο: Είχε ξυλοκοπήσει την πεθερά του και πριν από ένα χρόνο!

Ηράκλειο: Είχε ξυλοκοπήσει την πεθερά του και πριν από ένα χρόνο!

Νέα αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού μιας 77χρονης από το γαμπρό της σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο 

fist_violence
Νέα αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού μιας 77χρονης από το γαμπρό της σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο και θα εκδικαστεί στις 14 Ιουνίου. Αυτό που σόκαρε ακόμη και τους δικαστές στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ήταν ότι ο 53χρονος «νταής» έστειλε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο!

Τον Ιούνιο του 2020, ο θερμόαιμος Κρητικός της είχε επιτεθεί ξανά στην πεθερά του και την είχε στείλει στο νοσοκομείο, αλλά το έκανε ξανά με την συμπλήρωση ενός έτους! Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στην 77χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο πλημμυρισμένη στο αίμα!

Χθες, ο 53χρονος Έλληνας επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο μετά την 48ωρη αναβολή της δίκης, με την κατηγορία της επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Όμως, ο εισαγγελέας της έδρας επισήμανε ότι το δικαστήριο δεν έχει στη διάθεσή του την έκθεση του ιατροδικαστή, ούτε το πόρισμα της κλινικής, ώστε να έχει εικόνα για τη σοβαρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η ηλικιωμένη. Έτσι, η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουνίου και ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα το σπίτι και την 77χρονη και μάλιστα ενημερώθηκε γι' αυτό ο διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος, που θα μεριμνήσει για να τηρηθεί ο όρος.



Ειδήσεις σήμερα 

H κάμερα του BBC «αποκάλυψε» την... παράξενη περιβολή του παρουσιαστή κάτω από το γραφείο - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που 54χρονος άνδρας «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ - «Ήταν απλώς ένα παιχνίδι» λέει ο ίδιος

Έκκληση Βασιλακόπουλου: Ο κόσμος να μην ακούει τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης