Υπόθεση Κορφιάτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος - Είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της συζύγου
Ο 60χρονος θα πρέπει να δίνει το «παρών» κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα - Δεν ορίστηκε χρηματική εγγύηση
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε έπειτα από την απολογία του το απόγευμα της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο της Ζακύνθου ο 60χρονος από την Ηλεία που είχε συλληφθεί για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020.
Η απόφαση δεν περιλαμβάνει την καταβολή χρηματικής εγγύησης ωστόσο ο εν λόγω άνδρας υποχρεούται να δίνει το «παρών» δύο φορές το μήνα (1 και 15) στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews στον 60χρονο φέρεται να ανήκει η αποθήκη σε χωριό του Πύργου στην οποία φυλάχτηκε το φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μεταβούν μέσω Σκαφιδιάς στη Ζάκυνθο ώστε να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου αλλά και για να διαφύγουν από το νησί μέσω της Κυλλήνης.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.