Δεν έχει προηγούμενο η ασυνειδησία κάποιων που διάλεξαν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο «παιχνίδι» για να διασκεδάσουν στο Ηράκλειο, πετώντας... πέτρες από τα Ενετικά τείχη με στόχο μια ψησταριά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, προκαλώντας σοκ σε μια έγκυο πελάτισσα!
Η άτυχη γυναίκα απολάμβανε ανυποψίαστη το φαγητό της μαζί με με την παρέα της στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος στο Κομμένο Μπεντένι, στις 11 τη νύχτα της Πέμπτης, όταν λαχτάρησε για τα καλά από μια πέτρα που έπεσε με ορμή δίπλα της και λίγο έλειψε να την χτυπήσει! Την ίδια στιγμή, άλλη μια πέτρα χτυπούσε το κινητό ενός πελάτη και το έκανε θρύψαλα!
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το ανόητο παιχνίδι των θρασύδειλων ασυνείδητων, που σύμφωνα με το ekriti.gr αναστάτωσαν τους θαμώνες του καταστήματος αλλά και τους περαστικούς δίπλα στους οποίους «έσκαζαν» οι πέτρες! Φυσικά, έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν. Ειδήσεις σήμερα:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας