Μετέφερε δέμα γεμάτο λαθραία καπνικά είδη στο Ηράκλειο

Μετέφερε δέμα γεμάτο λαθραία καπνικά είδη στο Ηράκλειο

Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο, όπου υπολογίστηκαν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί σε 4.993,67 ευρώ

Hrakleio-tsigara-kapnos
Το δέμα το οποίο μετέφερε ένας 68χρονος Έλληνας στην πόλη του Ηρακλείου κρίθηκε ύποπτο από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, οι οποίοι τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να το ανοίξει καθώς είχαν πληροφορίες ότι έκανε λαθρεμπόριο καπνικών ειδών.

Πράγματι, στο εσωτερικό του δέματος υπήρχαν δύο χαρτόκουτες που περιείχαν συνολικά 600 πακέτα τσιγάρων και 200 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο, όπου υπολογίστηκαν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί σε 4.993,67 ευρώ. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Στο μαγαζί της πωλούσε 20 κιλά λαθραίου καπνού!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά σχεδόν 20 κιλά λαθραίου καπνού διέθετε προς πώληση στο κατάστημα της ιδιοκτησίας της σε περιοχή του Αιτωλικού μια γυναίκα η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου! Κατά την έρευνα που έγινε στο μαγαζί, βρέθηκαν 19 κιλά και 400 γραμμάρια λαθραίου καπνού τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 145 ευρώ και η ιδιοκτήτρια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Roland Garros: Δείτε τη συγκλονιστική δήλωση Τσιτσιπά μετά τον θρίαμβο

Rolan Garros: Ο Τζόκοβιτς αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό της Κυριακής

«Βόμβα» για Κάρολο-Καμίλα από 55χρονο: «Είμαι γιος σας» - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης