Πτολεμαΐδα: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της 11χρονης μαθήτριας που τη χτύπησε αυτοκίνητο

Πτολεμαΐδα: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της 11χρονης μαθήτριας που τη χτύπησε αυτοκίνητο

Είναι διασωληνωμένη στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης - Τι είπε ο θείος της μιλώντας στο protothema.gr για την υγεία της αλλά και για το πώς έγινε το ατύχημα

ekav_09
Σταθερά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας της 11χρονης μαθήτριας από την Πτολεμαΐδα καθώς βρίσκεται διασωληνωμένη στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τέταρτη ημέρα και υποβάλλεται σε συνεχείς μαγνητικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου πήγε με φίλους της να επισκεφτεί το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών για παιχνίδι και βόλτα, όμως τα ανηλικα παιδιά προτίμησαν να κόψουν δρόμο και αντί να πάνε από την μεριά που υπάρχει διάβαση πέρασαν τον δρόμο από μια αφύλακτη νησίδα και έγινε το μοιραίο.

«Η Μελπομένη μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν από την μεριά του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλου και διέσχισαν την νησίδα του δρόμου η οποία δεν είναι για πεζούς αυτό έκαναν αλλά είναι παιδιά τι να πεις. Ήταν 4-5 παιδιά μαζί και ήθελαν να περάσουν απέναντι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών να παίξουν, θα μπορούσαν να πάνε από την πάνω μεριά αλλά προτίμησαν να κόψουν δρόμο. Να γίνει καλά το παιδί μας θέλουμε» είπε ο θείος της μιλώντας στο protothema.gr.

«Η ανιψιά μου παραμένει διασωληνωμένη και σήμερα για προληπτικούς λόγους βέβαια. Νομίζω ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο σύμφωνα και με τους γιατρούς αλλά δεν θέλουμε να βιαστούμε. Έχει κάτι κατάγματα, κάποιες θλάσεις στα όργανα της αλλά το πιο κρίσιμο σημείο είναι το κεφάλι της, ευτυχώς όμως όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα χρειαστεί κάποια επέμβαση, προς στιγμήν. Πιστεύω ότι θα περάσει το 24ωρο και θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει γιατί οι γιατροί θα έχουν μια πλήρη εικόνα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κεσκερίδης, θείος της 11χρονης μαθήτριας και αντιδήμαρχος του δήμου Εορδαίας.

Τέλος να αναφέρουμε πως στον οδηγό του οχήματος ασκήθηκε δίωξη στον βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης