Κοζάνη: Αγωνία για την 11χρονη μαθήτρια που τη χτύπησε αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο

Κοζάνη: Αγωνία για την 11χρονη μαθήτρια που τη χτύπησε αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο

Το κοριτσάκι μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική του Ιπποκρατείου  -  Ο  οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επείρια αλκοόλ

asthenoforo
Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υγεία της 11χρονης μαθήτριας,η οποία χτυπήθηκε από αυτοκίνητο νωρίς το απόγευμα στην παλαιά Εθνική Οδό ακριβώς στην είσοδο της Πτολεμαίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν η 11χρονη πήγε να περάσει τον δρόμο μαζί με άλλα παιδιά, δεν υπολόγισε σωστά και το αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από ένα όχημα που οδηγούσε άνδρας μέσης ηλικίας.

Η 11χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ το ατυχημα συνέβη ακριβώς στην είσοδο της πόλης, κοντά στο ύψος του super market Βασιλόπουλος όπως αναφέρει και το kozan.gr. Το κοριτσακι χτυπήθηκε από όχημα που κινούνταν από Κοζάνη προς Πτολεμαίδα. Μάλιστα ο οδηγός ξαφνιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.  Η 11χρονημεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όπου αμέσως οι γιατροί «έπεσαν» από πάνω της.

Το άτυχο κορίτσι χρειάστηκε να διασωληνωθεί και οι γιατροί ζήτησαν την διακομιδή της στην παιδοχειρουργική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης η οποία και εφημερεύει. Η 11χρονη μαθήτρια φέρει τραύματα τόσο στο κεφάλι της όσο και στο υπόλοιπο σώμα αφού το χτύπημα από το αυτοκίνητο ήταν πολύ δυνατό.

Συμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι γονείς του άτυχου παιδιού έχουν ειδοποιηθεί και στέκονται στο πλευρό του. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας.



Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» λέει η Αστυνομία

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαικτική λέσχη

Πρωτοφανές μπλακ άουτ μίας ώρας στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης