Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Αιτήσεις τώρα για 83 μόνιμες θέσεις με την 5Κ/2021

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Αιτήσεις τώρα για 83 μόνιμες θέσεις με την 5Κ/2021

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 83 μόνιμες προσλήψεις με την προκήρυξη 5Κ/2021 - Δείτε αναλυτικά όλη την προκήρυξη

asep-eisodos-kontino
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 5Κ/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ  26/11-5-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, ογδόντα τριών θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού.

Πρόκειται για προσλήψεις  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (ΕΚΠΑ), στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) - Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» (ΕΚΕΦΕ«Δ») - Ν.Π.Δ.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) - Ν.Π.Δ.Δ., στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) - Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) - Ν.Π.Δ.Δ., στο «ΑΘΗΝΑ» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Ε.Κ. «ΑΘΗΝΑ») - Ν.Π.Ι.Δ., στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) - Ν.Π.Δ.Δ., στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» (ΕΚΕΒΕ «Α. Φλέμιγκ») - Ν.Π.Ι.Δ. και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) - Ν.Π.Ι.Δ. (ΓΓΕΚ πρώην ΓΓΕΤ-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.



Ειδήσεις σήμερα: 

Εξοργισμένη η ταξιδιώτισσα για Σαντορίνη που έγινε viral: «Θα φοράω ό,τι θέλω, εργάζομαι σκληρά»

Βηρυτός: Τραγικός θάνατος άνδρα που πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε σκάφος (Σκληρό βίντεο)

Επιστρέφει από το Σάββατο η μουσική στην εστίαση και διευρύνεται το ωράριο κυκλοφορίας – Τι θα εισηγηθούν οι επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης