Έβρος: Ο «Jack» βρήκε σύριγγες με ηρωίνη, χασισοφυτεία και όπλα

Έβρος: Ο «Jack» βρήκε σύριγγες με ηρωίνη, χασισοφυτεία και όπλα

Εις βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα

opla_xasis_evros
Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών Jack που συμμετείχε μαζί με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του τμήματος Τυχερού στην επιχείρηση για την σύλληψη δυο Ελλήνων στην εθνική οδό Αρδανίου-Ορμενίου στον Έβρο, δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τις σύριγγες με ηρωίνη στο εσωτερικό του οχήματός τους.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκε και λαθραίου καπνού βάρους 41 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ο Jack ερεύνησε και τα σπίτια τους, στα οποία εντόπισε μια φυτεία με 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 ως 80 εκατοστών, ένα γυάλινο βάζο, ένα πλαστικό φιαλίδιο και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 762,6 γραμμαρίων, 18 πλαστικά γλαστράκια με χώμα και φυτεμένους σπόρους κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, δυο τρίφτες και μια μεταλλική πίπα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλες τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 450 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι, 600 μεταλλικά σφαιρίδια, δυο φυσίγγια κρότου, δυο αμπούλες αερίου, δυο σπρέι πιπεριού και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση.


Ειδήσεις σήμερα: 

Η «βλέννα» που πλήττει τη Θάλασσα του Μαρμαρά αρχίζει να εξαπλώνεται και στη Μαύρη Θάλασσα

Viral o γαλήνιος υπνάκος του κοπαδιού ελεφάντων που έχει διανύσει 500 χλμ σπέρνοντας... την καταστροφή!

Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης