Λουτράκι: Νοίκιασε διαμέρισμα και το έκανε χαρτοπαικτική λέσχη
Συνολικά σε 11 συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε «ναό» του παράνομου τζόγου είχε μετατρέψει ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στο Λουτράκι ένας 64χρονος, για να διοργανώνει την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού “Texas Hold’ em” με την συμμετοχή άλλων δέκα παθιασμένων τζογαδόρων!
Ύστερα από πληροφορίες για το τι συνέβαινε στο επίμαχο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εκτέλεσαν οργανωμένη επιχείρηση και πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο, άλλους επτά Έλληνες ηλικίας 21 ως 72 χρόνων και τρεις αλλοδαπούς, έναν 28χρονο, έναν 33χρονο και μια 49χρονη.
Κατά την έρευνα, βρέθηκαν τράπουλες, κασετίνες με μάρκες, ιδιόχειρα σημειώματα με χρηματικά ποσά από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού, ενώ κατασχέθηκαν και 2.145 ευρώ. Οι 11 συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.