Πάτρα: Τσάκωσαν 17 άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Πάτρα: Τσάκωσαν 17 άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Αγνόησαν τα μέτρα για το καθολικό lockdown - Στον υπεύθυνο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ

Patra-xartopaignio
Το υπόγειο ενός καφενείου στην Πάτρα είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη για τους... παθιασμένους με τον τζόγο που δεν υπολογίζουν ότι βρισκόμαστε σε καθολικό lockdown και ο κορωνοϊός απειλεί ζωές! Συνολικά, 17 άνδρες συνωστίζονταν σε αυτό, χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας!

Όταν έγινε η έφοδος από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε., τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόρτα του καταστήματος συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που εργαζόταν σε αυτό και εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου. Αμέσως μετά, τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τον υπεύθυνο του καφενείου και 15 παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο χαρτοπαίγνιο καθισμένοι γύρω από δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος τραπουλόχαρτα, 54 κλειστές τράπουλες, έξι ζάρια, 569 μάρκες, ένα τετράδιο με σημειώσεις για χρηματικά ποσά και μετρητά ύψους 7.970 ευρώ.

Ο υπεύθυνος του χώρου και διοργανωτής «χρεώθηκε» με πρόστιμο 5.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μαζί με τον αλλοδαπό πορτιέρη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ σε κάθε έναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μακρόν ανησυχεί Γαλλία και ΕΕ - Ποια μέτρα φέρεται να παραβίασε πριν βρεθεί θετικός

«Πράσινο φως» από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων στο εμβόλιο της Moderna

Τα δέκα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Όχι, δεν περιέχει... τσιπάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης