Ρώσος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είναι ο 65χρονος τουρίστας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος από επιπλοκές του κορωνοϊού στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Την είδηση είχε κάνει γνωστή, νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο εν λόγω νοσηλευόμενος μπήκε στη χώρα μας με αρνητικό τεστ στις 29 Μαΐου.
Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, μελετώντας το ιστορικό του, τον προηγούμενο μήνα είχε νοσήσει όλη του η οικογένεια, επίσης με κορωνοϊό. Η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» έγινε χθες, Τρίτη, 1η Ιουνίου.
Όπως προκύπτει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 65χρονος τουρίστας ενδέχεται να είχε μπει στη χώρα με πλαστό πιστοποιητικό. Και αυτό, καθώς φέρεται να είχε κάνει PCR τεστ για κορωνοϊό, το οποίο δεν μπορεί να δώσει ψευδές αποτέλεσμα.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.