Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του την Παρασκευή ο 56χρονος - Αρνείται τις κατηγορίες

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του την Παρασκευή ο 56χρονος - Αρνείται τις κατηγορίες

Ζήτησε συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε - Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη, καθώς απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της, μάρτυρες του κατηγορητηρίου

salonika_apagogi
Αναβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του 56χρονου ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του μια 16χρονη μαθήτρια την ώρα που εκείνη πήγαινε στο σχολείο της, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την υπόθεση για την Παρασκευή, επειδή απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της, μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Ως εκ τούτου η κράτησή του ήρθη εκ του νόμου.

Στα δικαστήρια ο 56χρονος - GRTimes.gr


Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή.

Ο δικηγόρος του Απόστολος Τζαρός, σημείωσε πως ο εντολέας του «ζητάει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια» και ότι «δεν είχε καμία πρόθεση να τις φέρει σε δύσκολη θέση».

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (31/5) και η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Έχοντας στα χέρια τους το βιντεοληπτικό υλικό που έδειχνε τον 56χρονο κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν.

Ο 56χρονος, που κατά δήλωσή του είναι καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο, αντιμετωπίζει δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Εκτός από την περίπτωση της 16χρονης, ο ίδιος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση κι από δύο 20χρονες, τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή των Πεύκων. Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

Κλείσιμο
Πηγή: GRTimes

Ειδήσεις σήμερα:

Τζοβάνι Μπρούσκα: Η ματωμένη διαδρομή του μαφιόζου εκτελεστή - Σόκαρε την Ιταλία η αποφυλάκισή του

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης