Πελετίδης κατά Πάιατ: «Είναι ανεπιθύμητος στην Πάτρα»
Ο δήμαρχος Πατραίων κηρύσσει τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα ως «persona non grata» - Προαναγγέλλει διαδηλώσεις την ημέρα που ο Τζέφρι Πάιατ θα βρίσκεται στην Πάτρα, ως ομιλητής σε συνέδριο
Persona non grata κήρυξε τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης.
Ο κ. Πάιατ έχει προσκληθεί στο συνέδριο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Ωστόσο, ο κ. Πελετίδης κάνει λόγο για « πρόκληση και βαθιά περιφρόνηση των φιλειρηνικών αισθημάτων του πατραϊκού λαού».
«Πάγιο αίτημα του λαού της πόλης μας και του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί η απομάκρυνση των βάσεων του Αράξου και της Ανδραβίδας από την περιοχή μας, να μη μεταφερθούν πυρηνικά στον Άραξο», σημειώνει ο κ. Πελετίδης, επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στην περιφέρεια, όσο και σε όλους τους φορείς που θα υποδεχθούν τον Αμερικανό πρέσβη.
«Η Δημοτική Αρχή δε θα παρευρεθεί στο συνέδριο, αλλά θα είναι στο δρόμο με το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, διαδηλώνοντας ενάντια στην παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Πάτρα. Είναι ανεπιθύμητος», καταλήγει.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.