Αγρίνιο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ανήλικη και εξαφανίστηκε

Αγρίνιο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ανήλικη και εξαφανίστηκε

Το 12χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στο πόδι, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά

ekav_neo
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργεί η Αστυνομία για να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό ενός μαύρου Ι.Χ. αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου, αλλά το εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο και έγινε καπνός.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Κυριακής και το 12χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στο πόδι, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όμως για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου υποβλήθηκε σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανήλικη, την παρέσυρε ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά δεν συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας ή τη μάρκα. Οι άνδρες της Τροχαίας αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και πλάνα από κάμερες μακριά από το σημείο του ατυχήματος στα οποία ενδέχεται να έχει καταγραφεί το όχημα του δράστη.


Ειδήσεις σήμερα 

Αποχώρηση «βόμβα» της Οσάκα από το Roland Garros: Οι επικρίσεις, η μάχη με την κατάθλιψη και οι συγκρίσεις... με τη Μέγκαν!

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμό παιδιών: Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι

«Έκρηξη» των προκρατήσεων στην βραχυχρόνια μίσθωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης