Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες άτομα σε μυστικό κορωνοπάρτι σε δάσος στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες άτομα σε μυστικό κορωνοπάρτι σε δάσος στην Θεσσαλονίκη

Καθημερινότητα τα κορωνοπάρτι – Στο πάρτι υπήρχε είσοδος 5 ευρώ το άτομο με ποτό – Νέα μάζωξη στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο

party_dasos4-650x498
Καθημερινότητα φαίνεται πως έχουν γίνει πλέον οι συγκεντρώσεις νεαρών με μουσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες περιοχές της πόλης.

Ειδικότερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκαν τα κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις λόγω της έντονης μουσικής, αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Έτσι, χθες, εκατοντάδες άτομα για ακόμη μία φορά, αφού έκλεισαν τα καταστήματα της εστίασης, μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ, σε ένα ακόμη πάρτι στη Φιλοσοφική Σχολή.



Ακόμα, το βράδυ του Σαββάτου, ένα δεύτερο κορωνοπάρτι πραγματοποιήθηκε στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, με είσοδο πέντε ευρώ. Και για αυτό το πάρτι η πρόσκληση έγινε μέσω των social media.



Στο παράνομο κορωνοπάρτι συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα από πολλές περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το πάρτι έγινε γνωστό μέσω των social media, καθώς στελνόταν σε μήνυμα η κρυφή τοποθεσία με στίγμα στον χάρτη του gps.

Κλείσιμο
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το ThessToday.gr, στο σημείο υπήρχαν όλοι οι απαραίτητοι εξοπλισμοί για την διεξαγωγή του πάρτι, καθώς και καλεσμένος DJ. Μάλιστα, υπήρχε είσοδος 5 ευρώ το άτομο με ποτό, το οποίο μπορούσε να προμηθευτεί κάποιος από το αυτοσχέδιο mini bar.

Το πάρτι διήρκεσε περίπου 6 ώρες, ενώ γύρω στις 4 τα ξημερώματα διαλύθηκε, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για έφοδο της αστυνομίας στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα 

Φρίκη στον Καναδά: Βρέθηκε ομαδικός τάφος με 215 παιδιά σε παλιό σχολείο στη Βρετανική Κολομβία -Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Ανάρπαστα τα ραντεβού – Σπάσαμε το φράγμα των δύο εκατ. πλήρως εμβολιασμένων

Ψυχολόγος Καρολάιν: Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζευγάρι - Τι μου έλεγε η κοπέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης