Με το χέρι στο γύψο είναι τα τελευταία 24ωρα η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη έπειτα από ατύχημα που είχε μέσα στο γραφείο της. Μιλώντας η ίδια στην εφημερίδα On Time τόνισε πως στραβοπάτησε ενώ οι πόνοι της ήταν αφόρητοι. Μάλιστα όπως είπε ήταν τυχερή καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρότερα.
«Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το 'χω βάλει στο γύψο», τόνισε η κυρία Παγώνη. Πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και ελπίζει σύντομα να βγάλει το γύψο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.